Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
Rubrika:

Privredna komora Crne Gore omogućava privredi lakši uvid u set novih zakona

''Podsjetimo, Skupština Crne Gore na posljednjem zasijedanju u 2021. godini usvojila je set zakona čija će se primjena značajno odraziti na poslovanje crnogorske privrede, a u kontekstu ostvarivanja Vladinog ekonomskog programa''Evropa sad'''', navodi se u saopštenju

U cilju lakše dostupnosti i preglednosti novousvojenih zakonskih rješenja od značaja za poslovanje privrede, Privredna komore pruža podršku svojim članicama radi njihove lakše primjene i implementacije, saopšteno je iz PKCG.

Uvid u tekstove pomenutih propisa, objavljenih u Službenom listu Crne Gore, Privredna komora je omogućila na svom web sajtu.

“Podsjetimo, Skupština Crne Gore na posljednjem zasijedanju u 2021. godini usvojila je set zakona čija će se primjena značajno odraziti na poslovanje crnogorske privrede, a u kontekstu ostvarivanja Vladinog ekonomskog programa “Evropa sad””, navodi se u saopštenju.

Privredna komora kao krovna institucija crnogorske privrede, sa svojim stručnim službama, stoji privrednicima na raspolaganju za svaki upit ili pojašnjenje za kojim iskažu potrebu, saopšteno je iz ove asocijacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve