Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Porto Montenegro najavljuje izgradnju novog kvarta “Boka place”

Cijene stanova u Boka Place-u počinju od 190.000 eura

Menadžment Porto Montenegra sa zadovoljstvom najavljuje izgradnju potpuno novog dijela nautičkog naselja, uz samu Jadransku magistralu u Tivtu, pod nazivom „Boka Place“. Novi urbani rezidencijalni kompleks u Porto Montenegru, sa preko 200 stanova, osmišljen je da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnine na tivatskoj rivijeri i u Crnoj Gori. Početak realizacije projekta planiran je za kraj ove kalendarske godine.

foto Porto Montenegro

Najnoviji kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaja, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje.

Ujedno, Boka Place nudiće novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji 5 zvjezdica. Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti.

Na samom ulazu u Porto Montenegro s Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

foto Porto Montenegro

Vlada Crne Gore je dala saglasnost da se projekat Boka Place u Tivtu uvrsti u listu razvojnih projekata u okviru programa ekonomskog državljanstva, te je ovo i sjajna prednost Boka Place-a na globalnom tršištu nekretnina, obzirom da je crnogoski pasoš rangiran kao 32. pasoš po ekonomskoj mobilnosti, što je izuzetno atraktivno za kupce iz tržišta kao što su Rusija, Kina ili Turska.

Cijene stanova u Boka Place-u počinju od 190.000 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve