Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Održan sastanak u vezi rekonstrukcije TN Slovenska plaža, IRF spreman da podrži realizaciju

Razgovarajući o modalitetima buduće saradnje, na sastanku je predstavnicima IRF CG predstavljen Projekat adaptacije TN ''Slovenska plaža''

Predsjednik Odbora direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva Mijomir Pejović i izvršni direktor Jovan Gregović, sastali su se danas sa predstavnicima Investiciono razvojnog fonda Crne Gore (IRF CG) i projektantima “Sharh” DOO iz Podgorice, saopšteno je iz Budvanske rivijere.

“Povod sastanka je planirana rekonstrukcija TN “Slovenska plaža” i podizanje standarda vila “Maslina” i “Ruzmarin” sa 3* na 4* u cilju unapređenja ponude i konkurentnosti Hotelske grupe za predstojeću ljetnju turističku sezonu.

Razgovarajući o modalitetima buduće saradnje, na sastanku je predstavnicima IRF CG predstavljen Projekat adaptacije TN “Slovenska plaža”.

Predstavnici IRF CG, koje je predvodio predsjednik Odbora direktora Velizar Kaluđerović, iskazali su spremnost da finansijski podrže realizaciju planirane rekonstrukcije koja će biti od izuzetnog značaja za pozicioniranje Hotelske grupe “Budvanska rivijera”, Budve i Crne Gore na domaćem i evropskom turističkom tržištu”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve