Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Odbor u utorak o budžetu za 2022. godinu

Sjednica će se, kako je saopšteno, održati u dva dijela

Predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Vladimir Joković sazvao je sjednicu tog skupštinskog tijela na kojoj će se, između ostalog, raspravljati o Predlogu zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu i Predlogu odluke o zaduživanju Crne Gore.

Sjednica će se, kako je saopšteno, održati u dva dijela.

Prvog dana sjednice,u utorak,  21. decembra, u 13.00 časova, Odbor će razmatrati Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu.

“A u skladu sa članom 67 Poslovnika Skupštine Crne Gore, pored ovlašćenih predstavnika predlagača zakona, na sjednicu Odbora, u skladu sa dobrom praksom, pozvan je po jedan predstavnik: Državne revizorske institucije, Centralne banke Crne Gore, Privredne komore Crne Gore, Unije poslodavaca Crne Gore, Asocijacije menadžera Crne Gore, Montenegro biznis alijanse, Američke privredne komore, Saveza sindikata Crne Gore, Unije slobodnih sindikata Crne Gore i NVO Institut alternativa”, navodi se u saopštenju.

Drugog dana sjednice, 22. decembra, Odbor će nastaviti raspravu o Predlogu zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu i ostalim tačkama dnevnog reda, u prisustvu ovlašćenih predstavnika predlagača, sa početkom u 10.00 časova.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve