Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Od početka godine od auto-puta prihod blizu četiri miliona eura

Počela je ljetnja sezona ali su zadržavanja na naplatnim mjestima minimalna, kaže Rondović i podsjeća da su najfrekventnija Smokovac i Mateševo

Od početka godine pa do 6. jula (do ponoći) auto-putem je prošlo 970. 887 vozila i prihodovano blizu četiri miliona eura, izjavio je za Ljeto uz Radio Crne Gore rukovodilac službe za naplatu putarine u Monteputu, Bojan Rondović.

Počela je ljetnja sezona ali su zadržavanja na naplatnim mjestima minimalna, kaže Rondović i podsjeća da su najfrekventnija Smokovac i Mateševo.

Najavljuje das se uskoro završavaju radovi na proširenju NC Mateševo, tako da će uskoro biti na raspolaganju dodatne izlazne trake, što će smanjiti zadržavanja na naplatim mjestima tokom ljetnje sezone kada očekuju povećan obim saobraćaja.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
08.07.2023-16:49 16:49

Za šest mjeseci četiri meleona, a trajekti za dva meseca dva meleona, predlažem da oni Mikijelj i Rađenović kupe jedno desetak trajekata za kopno i da ig angažuju na autoput. Na te novokupljene trajekte ugraditi Jedra i oni škuri stručnjak iz nišića da ugradi solarne panele, tako da ne bi ni gorivo trošili, a mogli bi na mjig slušat pjesmu ,solare, volare po vascijeli dan…