Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Od 13. maja dva puta sedmično iz Ciriha za Podgoricu

Čer erlajnz će prvi let iz Ciriha za Podgoricu imati 13. maja i saobraćaće rutom dva do tri puta sedmično četvrtkom i nedjeljom, a od jula i utorkom

Švajcarska avio-kompanija Čer erlajnz (Chair Airlines) saobraćaće od 13. maja dva puta sedmično iz Ciriha za Podgoricu, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Ova odluka je, kako je navedeno u saopštenju, uslijedila nakon što je Crna Gora uklonjena sa liste rizičnih zemalja švajcarskog Saveznog zavoda za zdravlje.

“Čer erlajnz će prvi let iz Ciriha za Podgoricu imati 13. maja i saobraćaće rutom dva do tri puta sedmično četvrtkom i nedjeljom, a od jula i utorkom”, saopšteno je Aerodromima Crne Gore iz švajcarke avio-kompanije.

U dopisu je pojašnjeno da je ulazak u Švajcarsku iz Crne Gore sada ponovo moguć bez karantina.

“Oduševljeni smo što putnicima koji putuju na kratke relacije i Crnogorcima koji žive u Švajcarskoj možemo da ponudimo da imaju neprestanu vezu sa ovom tipičnom “posjeti prijatelje i porodicu” destinacijom i omogućimo im da provedu dugi vikend u ovom biseru Jadrana”, rekao je šef komercijalne distribucije kompanije Čer erlajnz Florijan Tomasi.

Očekivani letovi predstavljaju početak saradnje između švajcarske aviokompanije i Aerodroma Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve