Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi Odbor direktora Air Montenegra počeo sa radom

U drugom dijelu sjednice, jednoglasnom odlukom članova Odbora direktora, za predsjednika je izabran Tihomir Dragaš. Ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović

Danas je održana konstitutivna sjednica novog Odbora direktora Air Montenegra. Prvom dijelu sjednice prisustvovao je ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Filip Radulović, kao i članovi Odbora direktora i menadžmenta aviokompanije.

Ministar je istakao zadovoljstvo zbog personalnog i profesionalnog sastava novog Odbora direktora, vjerujući da će članovi dati značajan doprinos daljem razvoju kompanije i brendiranju Crne Gore kao destinacije velikog potencijala.

,,Očekivanja Vlade Crne Gore, a i moje lično, je da svoje profesionalne kapacitete stavite u službu Air Montenegra, građana, turista i cjelokupne privrede. Vjerujem u vaše kompetencije i očekujem brojne predloge, a i rješenja za izazove koji su pred nama”, istakao je Radulović.

U drugom dijelu sjednice, jednoglasnom odlukom članova Odbora direktora, za predsjednika je izabran Tihomir Dragaš. Ostali članovi Odbora su Vukadin StojanovićMitar ŠušićAleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović.

Kroz predstavljeni portfolio kompanije, već na prvoj sjednici diskutovano je o brojnim operativnim i organizacionim pitanjima, kao i projekcijama koje se odnose na flotu, komercijalne planove, finansijske parametre i drugo. Utvrđena je i dinamika rada Odbora direktora, uz jednoglasno opredjeljenje da se rad intezivira, a sve u cilju kreiranja budućih rješenja koja će doprinijeti boljem pozicioniranju kompanije na zahtjevnom avio-tržištu.

Zaključeno je da Air Montenegro ima značajnu ulogu u podsticanju razvoja turizma, kao i sveukupnoj ekonomskoj dinamici zemlje, pa će u tom smislu djelovati i novi saziv Odbora direktora. Ovo podrazumijeva intenzivnu saradnju sa resornim ministarstvom, menadžmentom kompanije i zaposlenima, kao i brojnim međunarodnim partnerima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve