Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Nije izabran predsjednik odbora direktora EPCG-Željezara Nikšić: Maksim Vučinić nije dobio potrebnu većinu

Nastavak konstitutivne sjednice predviđen je za ponedjeljak, 21. avgust 2023. godine

Danas je održana konstitutivna sjednica Odbora direktora EPCG-Željezara Nikšić DOO.

“Na konstitutivnoj sjednici, kojom je, kao najstariji član, predsjedavao Milinko Čvorović, trebalo je da se izabere predsjednik Odbora, ali to nije učinjeno, jer nijedan kandidat nije imao neophodnu većinu, budući da su Maksim Vučinić i Ratko Dubljević dobili po tri glasa, a jedan član je bio uzdržan”, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Novi i prošireni sastav OD EŽN, čiji su članovi izabrani na LXXIII sjednici Odbora direktora EPCG, čine: Lidija Nikolić, Milinko Čvorović, Maksim Vučinić, Ratko Dubljević, Fuad Feratović, Đorđije Garčević i Radovan Đikanović.

Nastavak konstitutivne sjednice predviđen je za ponedjeljak, 21. avgust 2023. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
18.08.2023-10:35 10:35

Ne mogu da verujem da nijesu izabrali onog stručnjaka, onog predśednika radničke partije, a bez radnog iskustva, koji je zahvaljujući iznenadnoj smrti svojeg oca po nasljednoj liniji posta poslanik, a evo sad pokušava po istoj liniji biti i kapo željezare. Nije to zbog trčavih tri četiri iljade eurića plate on to radi radi rdanika i njihovih prava, on je prepodobni borac iz fotelje za radnike i radničku klasu. Živjela radnička klasa i fotelja živio rad, a ja ću se boriti bez obzira na malašnu platicu boriti do zadnjeg eurića u blagajni.