Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Montenegro airlines – ne leti više?

Pitamo apostolsku Vladu i njenog predvodnika, ko preuzima redovne linije Crnogorskog avio prevoznika, upitali su iz NVO Crnogorski obraz

NVO Crnogorski obraz obratio se saopštenjem povodom odluke o gašenju Montenegro airlinesa.

Prenosimo u cjelosti saopštenje

Pitamo apostolsku Vladu i njenog predvodnika, ko preuzima redovne linije Crnogorskog avio prevoznika?

Pitamo apostolsku Vladu i njenog predvodnika, ko je i u čije ime, imao sastanake i pregovore  sa avio prevoznikom iz Srbije?

Pitamo apostolsku Vladu i njenog predvodnika, šta je dogovoreno sa srbijanskim avio prevoznikom, šta je dogovoreno sa dvojicom Izvršnih direktora Air Serbia, gospodom Branislavom Malovićem – izvršnim direktorom za odnose sa državnim organima i organizacijama i Goranom Grozdanićem – Izvršnim direktorom za saobraćaj u Air Serbia?

Pitamo apostolsku Vladu i njenog predvodnika, je li sljedeće gašenje firmi, po istoj matrici kao i Montenegro Airlines, LUKA BAR, ELEKTROPRIVREDA RCG, možda neka državna ustanova, ili  neka Opština?

Još jedan neznaveni apostolski tajni posao, na štetu Crne Gore i crnogorskog naroda.

Koliko će ovakvih i sličnih poslića duhovne družine biti na štetu svega  crnogorskog? Svakim danaom sve više i više, pokazuju da su SAHRANITELJI Crne Gore a priče o ekspertizmu i odanosti Crnoj Gori, padoše u vodu i ugušiše se u svim, javno datim, obećanjima boljeg života. Cinizam, idiotizam i neznanje, uzimaju svoj danak u planskom uništenju Crne Gore, od strane zakletih neprijatelja, da ne kažemo i neku težu kvalifikaciju, koja je primjerena ovoj veseloj apostolskoj družini i njenom predvodniku. Svoje znanje, baš opskurno i upitno, da primjene u bilo kojoj državi Svijeta, u bilo kom Svjetskom gigantu, tu Državu bi sahranili grobari sa Balkana. Upravo to rade maloj, ali časnoj Crnoj Gori, ni manje ni više, no njeni otuđeni sinovi, pomognuti stranim plaćenicima iz drugih država.

Crnogorci/ke, što mislite o ovom finom dilu apostolske Vlade i njenog predvodnika? Kolika je tu provizija bila?

Zlo i naopako, teško majci koju svoja rođena đeca raskubaju, raskubaju gore od ijedne hijene, gore od bilo kojeg lešinara. Sahranjuju svoju majku, bez milosti, bez srama, digoše ruku na ucviljenu majku, a dizanje ruke na majku, veći je grijeh od bilo koje druge pregažene Božije zapovijesti. Čemu se nadate, nesrećnici? Śetite se narodne mudrosti “ne na svoje, ne na svoju majku, da grdni nijeste”. Ne činite grijeha bez potrebe, ne navlačite proklestvo na sebe i na svoje najmilije. “Ne jedite zeleno grožđe, đeci će vam trnut zubi”! Ne radite zlo, jer svako zlo, zlom se gorim vrati. Ne činite grijeh prema Crnoj Gori, ne radite to, upiraće prstom ljudi u Vas i vaše potomstvo.

U pamet se dozovite apostoli i predvodniče ove najsramnije kampanje gaženja i utiranja Crne Gore!!!!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve