Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Zoran Đurišić: Abazović vrhunsko razočaranje

''Krenulo je da se istražuje tamo gdje treba, sad će druga faza brzo. Tako da niko neće moći da ostane da ne dođe pred lice pravde.''

Bivši direktor Montenegro Airlines-a Zoran Đurišić saopštio je u emisiji “Dobro jutro Crna Goro” da nikoga neće zaobići ruka pravde kada je riječ o propasti MA.

“Za sve koji su mislili da su mogli da gaze i mene i Montenegro Airlines imam jednu poruku: Krenulo je da se istražuje tamo gdje treba, sad će druga faza brzo. Tako da niko neće moći da ostane da ne dođe pred lice pravde. Ovaj projekat je uništen. Trista miliona je najveći gubitak u istoriji Crne Gore. To je urađeno iz neznanja”, kazao je Đurišić.

On je kazao da je bivšem premijeru Zdravku Krivkapiću, sa kojim je doktorirao, govorio da tri profesionalca moraju doći u aviokompaniju, Direktorat za civilno vazduhoplovstvo i izvršni direktor.

Govoreći o periodu kada je bio savjetnik premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, Đurišić kaže da je to njegovo “vrhunsko razočaranje oko načina saradnje sa tim čovjekom”.

“Niko me nije poslušao. Abazović je bio moj prijatelj, bio mi je u kući više puta, bio je Milan Knežević prisutan, svaki put me prevario. Ne mogu da vjerujem kako su neodgovorni ljudi”, rekao je Đurišić dodajući da je “ova Vlada utonula u mrak i ne znaju kako se ponašaju”.

Đurišić tvrdi da za sve vrijeme rada “nije uzeo ni olovku” iz MA.

“Ni stvari iz kabineta nisam uzeo kad su me poćerali. Ni centa otpremnine. A ima stjuardesa koje su uzele i po 80 hiljada. To je zločin”, rekao je Đurišić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad_mne
09.03.2023-10:55 10:55

Ima li mjesta gdje ovaj nije “dosolio”?