Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Ministarstvo pozdravilo odluku o isplati zimnice radnicima EPCG Željezara Nikšić

Kako su kazali, iako se kompanija suočava sa brojnim izazovima, perspektiva za njeno dalje poslovanje ogleda se u velikom broju zanteresovanih za učešće na javnom pozivu za davanje u zakup čeličane i kovačnice, ali i spremnosti zaposlenih da daju svoj doprinos tom procesu

Ministarstvo energetike i rudarstva pozdravlja odluku uprave Elektroprivrede Crne Gore da isplati zimnicu radnicima EPCG Željezare Nikšić.

“Zapolesnima Željezare Nikšić isplaćena je otpremina po principu po kojem je to urađeno za matičnu kompaniju, ali i sva ostala preuzeća EPCG grupe, na intervenciju ministra energetike i rudarstva prof. dr Saše Mujovića. Ministarstvo energetike izražava zahvalnost upravi EPCG što su ispunili obećanje dato zaposlenima u Željezari Nikšić”, saopšteno je iz tog resora.

Kako su kazali, iako se kompanija suočava sa brojnim izazovima, perspektiva za njeno dalje poslovanje ogleda se u velikom broju zanteresovanih za učešće na javnom pozivu za davanje u zakup čeličane i kovačnice, ali i spremnosti zaposlenih da daju svoj doprinos tom procesu.

“U tom smilu, od suštinskog značaja je da se situacija u kompaniji dodatno ne komplikuje u samom finišu pronalaska kredibilnog partnera sa potencijalom i vizijom za pokretanje pogona u kompaniji. Zbog toga je reakcija uprave EPCG za isplatu zimnica potez koji je u skladu sa naporima Ministarstva da se nađe renomirani partner, ali i sa obećanjima radnicima prilikom donošenja odluke EPCG o kupovini Željezare”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve