Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Ministarstvo ekonomskog razvoja: Ne jenjava interesovanje ruskih turista za Crnu Goru

Građani Ruske Federacije će sigurno moći da dođu u Crnu Goru sa potvrdom o imunizaciji vakcinom Sputnjik V

Ministarstvo ekonomskog razvoja saopštilo je da nakon predstavljanja Crne Gore na najvećem ruskom Međunarodnom sajmu za turizam “MITT” ne jenjava interesovanje ruskih državljana i medija za našu destinaciju.

Kako je saopšteno iz tog resora, nizom intervjua koje je za neke od najvećih ruskih novinskih agencija dala državna sekretarka za turizam u ministarstvu ekonomskog razvoja, Ivana Đurović, informacije o Crnoj Gori su plasirane u skoro svim novinskim agencijama i portalima.

“Imajući u vidu da ovi mediji broje više desetina miliona pregleda Crna Gora je kao turistička destinacija u centru pažnje ruskih turoperatera i agencija”, navode iz MEK-a.

Državna sekretarka je, kako navode, naglasila da Crna Gora ne planira zatvaranje granica i da očekuje što skorije obnavljanje avio linija sa Rusijom, sa naglaskom na činjenicu da će se u Crnu Goru ulaziti i sa potvrdom o vakcinisanju Sputnjikom.

“Građani Ruske Federacije će sigurno moći da dođu u Crnu Goru sa potvrdom o imunizaciji vakcinom ‘Sputnjik V'”, zaključila je Đurović za ruske medije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve