Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Ministarstvo ekonomije: Subvencije za sportske i fitnes klubove

Programom pružanja podrške privredi i zaposlenima obuhvaćeni su i sportski klubovi, zatvoreni sportski objekti, fitnes klubovi i ostale sportske djelatnosti, kao i programi sportskog i rekreativnog obrazovanja, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije

Programom pružanja podrške privredi i zaposlenima obuhvaćeni su i sportski klubovi, zatvoreni sportski objekti, fitnes klubovi i ostale sportske djelatnosti, kao i programi sportskog i rekreativnog obrazovanja, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

foto Arhiv

“Svi zaposleni u ovim djelatnostima su prepoznati u kategoriji koja ima pravo na najveći iznos subvencija, tj.100% iznosa poreza i doprinosa na minimalnu zaradu i 100% neto minimalne zarade u aprilu i maju mjesecu.

Zahtjevi za subvencije se podnose do 15. u mjesecu za prethodni mjesec posredstvom novog elektronskog servisa „Program za dodjelu subvencija“. Ovaj servis je realizovan na portalu Poreske uprave Crne Gore (ePrijava), kojeg privredni subjekti redovno koriste za podnošenje poreskih elektronskih dokumenata”, objašnjavaju iz Ministarstva ekonomije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve