Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Vlada usvojila odluku o emisiji obveznica četiri dana prije nego što je Ministarstvo finansija poslalo na razmatranje

Vlada Crne Gore usvojila je Informaciju o emisiji obveznica četiri dana prije nego što je Ministarstvo finansija uopšte poslalo Vladi na razmatranje i usvajanje, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević

Vlada Crne Gore usvojila je Informaciju o emisiji obveznica četiri dana prije nego što je Ministarstvo finansija uopšte poslalo Vladi na razmatranje i usvajanje, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Vlada Zdravka Krivokapića i ministar Milojko Spajić jos jednom uhvaćeni u malverzacijama. Ministar šalje Vladi Informaciju o emisiji obveznica 14. decembra, sa molbom da je uvrsti u Dnevni red naredne sjednice Vlade, dok je Vlada poslala Parlamentu dopis u kojem piše da je ta informacija usvojena na sjednici Vlade od 10. decembra, saopštio je Medojević.

Kako dodaje, Vlada je razmatrala Informaciju o emisiji obveznica 10. decembra, a Spajić je poslao četiri dana kasnije.

“To se zove sistem kvaliteta i algoritam. Usvojiš informciju na Vladi četiri dana prije nego sto je Ministarstvo uopšte i poslalo. Premijer Krivokapić ne samo da može brda da pomjera mislima, već može i vrijeme da vraća unazad”, naveo je Medojević.

Iste tvrdnje danas je na Twitter-u iznio i poslanik SDP-a Raško Konjević.

“Kako može nešto biti usvojeno na Vladi 10. ako je upućeno Vladi 14-og decembra?”, napisao je Konjević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve