Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Danilovgrad primjer kako se koriste resursi, podrška za sve što radite

Premijer Duško Marković kazao je da Opština Danilovgrad može biti primjer kako da se na održiv način iskoriste resursi

Premijer Duško Marković kazao je da Opština Danilovgrad može biti primjer kako da se na održiv način koriste resursi.

foto gov.me

“Danilovgrad je opština koja može biti primjer kako na održiv i kvalitetan način iskoristiti resurse za dobrobit građana i države. Podrška za sve što radite”, rekao je Marković.

Marković je tokom radne posjete Danilovgradu  obišao dalekovod Slap čija je rekonstrukcija počela ovog mjeseca i rekonstruisani gradski stadion „Braća Velašević“.

“CEDIS-ovo projekat Intenzivne obnove elektrodistributivne mreže širom Crne Gore, koji je vrijedan više od 80 miliona eura, uključuje i dva miliona vrijednu obnovu dalekovoda Slap i to zamjenu 380 stubova i rekonstrukciju 30 trafo stanica čime će 1.400 domaćinstava u Bjelopavlićkoj ravnici koja se električnom energijom snabdijevaju preko ovog dalekovoda dobiti stabilno i pouzdano napajanje”, navedeno je u saopštenju.

Premijer Marković, ministarka ekonomije Dragica Sekulić, predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević i direktor  Uprave za imovinu Blažo Šaranović obišli su i rekonstruisani stadion u koji je uloženo 1.400.000 eura.

“U sklopu najvećeg infrastrukturnog projekta koji je pokrenuo Fudbalski savez Crne Gore, postavljeni su na ovom stadionu reflektori čime je danilovgradski stadion postao šesti u Crnoj Gori na kojem je moguće odigravanje utakmica u večernjim terminima”.

Predsjednik Vlade će na kraju posjete položiti kamen temeljac hipermarketa „Voli“.

https://twitter.com/VladaCG/status/1198918230921875456

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve