Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Luksuzna investicija na sjeveru Crne Gore: kondo hotel Wulfenia

Kondo hotel Wulfenia nudi više od običnog smještaja – nudi pametnu investiciju. Investiranjem u hotelske jedinice ovog hotela, postajete vlasnik luksuzne nekretnine na prestižnoj lokaciji na sjeveru Crne Gore, u gradu koji važi za jedan od najvećih turističkih centara u zemlji

Kolašin, grad koji privlači investitore i ljubitelje prirode svojom jedinstvenom ponudom, sada nudi neodoljive mogućnosti ulaganja kupovinom hotelskih jedinica u sklopu kondo hotela Wulfenia.

Wolf Condominium je kompleks koji nudi vrhunski smještaj, udobnost i pogodnosti u srcu planinskog raja, u prirodnom okruženju kolašinskog kraja. Ekskluzivna ponuda kondo hotela Wulfenia, koji se nalazi u sklopu kompleksa, naišla je na veliko interesovanje već od samog početka.

BB Invest Group, investitor na projektu, s ponosom ističe izvanredan odziv na tržištu. “Naša očekivanja su bila visoka, s obzirom na kvalitet i jedinstvenost naše ponude. No, posebno smo ponosni kad vidimo da i naši partneri i kupci dijele naše uvjerenje. Izgradnja napreduje po planu, te s nestrpljenjem očekujemo otvaranje hotela po planiranoj dinamici, kako smo i najavili,” izjavio je Marko Čanović, izvršni direktor BB Invest Group-a.

Kondo hotel Wulfenia svojim gostima će ponuditi više od običnog smještaja. Spa & wellness centar, kao i restoran i bar s jedinstvenim gastronomskim konceptom, postaće neodoljiva i nezaobilazna oaza na sjeveru Crne Gore.

Kolašin – mjesto neograničenih mogućnosti

Kondo hotel Wulfenia
Kondo hotel Wulfenia

Kondo hotel Wulfenia nudi više od običnog smještaja – nudi pametnu investiciju. Investiranjem u hotelske jedinice ovog hotela, postajete vlasnik luksuzne nekretnine na prestižnoj lokaciji na sjeveru Crne Gore, u gradu koji važi za jedan od najvećih turističkih centara u zemlji.

Vrijednost investicije svakog kupca raste paralelno s razvojem tržišta, a uz to se ostvaruje prihod od iznajmljivanja, bez brige o održavanju jedinica ili zajedničkih prostorija.

Kako funkcioniše kondo model?

Wulfenia funkcioniše po principu kondo poslovnog modela. U ovom aranžmanu, hotel održava jedinice visoke klase i iznajmljuje ih kao hotelski smještaj kada vlasnici ne koriste svoje jedinice, najmanje deset mjeseci godišnje. Zahvaljujući ovom modelu i renomiranom hotelskom operatoru, kupcima se garantuje prihod pet godina od otvaranja u iznosu od 5% neto kupoprodajne cijene godišnje. Ovaj pristup nudi siguran povrat investicije, te očuvanje i rast cijene nekretnine. Takođe, profesionalno upravljanje i iznajmljivanje vlasničkih jedinica, uz održavanje zajedničkih prostorija, dodatno privlače interesovanje za ovaj luksuzni kondo hotel.

Luksuz i udobnost u svakom detalju

Kondo hotel Wulfenia
Kondo hotel Wulfenia

Kondo hotel Wulfenia nudi više od očekivanog. Objekat visokog kvaliteta gradnje, moderno dizajniran i opremljen, sadrži 60 pojedinačnih hotelskih jedinica površine od 25,24 m2 do 99,97 m2. Enterijer jedinica karakteriše prefinjeni dizajn i pažljivo izabrani elegantni namještaj, pružajući najveći mogući komfor i udobnost.

Za vlasnike jedinica, pristup dodatnim sadržajima s popustom na komercijalne usluge, dodatni je bonus koji čini boravak nezaboravnim. Upravljanje ovim ekskluzivnim odredištem povjereno je etabliranoj menadžment kompaniji u hotelijerstvu, Casa Hospitality Management, koja stoji iza ugledne hotelske grupacije Casa del Mare.

Za sve detalje o ponudi i cijenama hotelskih jedinica, posjetite našu web stranicu www.wolfcondominium.me ili nas kontaktirajte putem e-maila na [email protected] ili telefonom na broj 067 999 888.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve