Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Na Skijalištu 1450 održana promocija novog kondo hotela ,,Wulfenia“

''Wulfenia'' će biti hotel visoke kategorije sa 60 kondo jedinica. Takođe, u svom sklopu će imati najmoderniji spa i wellness centar, kao i restoran sa novim proizvodima na gastronomskom polju u Kolašinu

Da će ugostiteljsko lice Kolašina uskoro postati još primamljivije, uvjerili su se u subotu brojni posjetioci na prezentaciji novog kondo hotela “Wulfenia“, velelepnog objekta u srcu grada pod Bjelasicom, čija izgradnja i više nego uspješno napreduje.

Investitor projekta zainteresovanim kupcima nudi garantovani povrat investicije, a na raspolaganju su kondo hotelske jedinice – od soba, preko apartmana, pa do dupleksa.

Na promociji održanoj u Ski baru na Skijalištu 1450, predstavnici kompanija BB Invest Group i Casa Hospitality Management, upoznali su prisutne sa najvažnijim sadržajima centralnog dijela Wolf Condominium kompleksa, čija se vrijednost procjenjuje na 15 miliona eura.

Wulfenia” će biti hotel visoke kategorije sa 60 kondo jedinica. Takođe, u svom sklopu će imati najmoderniji spa i wellness centar, kao i restoran sa novim proizvodima na gastronomskom polju u Kolašinu. Zajedno sa kondo hotelom, cjelokupan kompleks sadrži 124 smještajne jedinice i mislim da će svojim arhitektonskim konceptom doprinijeti nečemu novom na turističkom nebu Kolašina“, izjavio je izvršni direktor kompanije BB Invest Group Marko Čanović, a ujedno i naglasio da se kraj izgradnje i otvaranje hotela očekuju tokom 2024. godine.

Kada je riječ o interesantnom nazivu objekta, izvršni direktor Casa Hospitality Menagementa, renomirane crnogorske kompanije koja će rukovoditi hotelom, Nikola Milić, objasnio je da su se potrudili da nađu pravo ime koje na svojstven način karakteriše domaće sjeverne predjele i prkosi surovijoj strani prirode.

,,Iz tog razloga smo našli inspiraciju u biljci, koja na svoj način pripovjeda kroz značenje. Mi ćemo kroz njeno ime ispričati priču gostoprimstva i svega onoga što treba da krasi u budućnosti hotel “Wulfenia”. Naša vizija se temelji da na savremen i moderan način povežemo lokalne vrijednosti koje nesumnjivo posjedujemo. Puno mi je srce kada vidim na ovako lijepom danu puno gostiju i turista. Vjerujem da ćemo našim novim proizvodom upotpuniti ponudu Kolašina i sjevera Crne Gore“, istakao je Milić.

Podsjetio je da će budući à la carte restoran u sklopu hotela biti otvoren i za druge posjetioce, dok će meni predstavljati odraz lokaliteta na kojem se kompleks nalazi.

,,U svojstvu objekta je planirana i multifunkcionalna sala za onaj period godine kada je neophodno da Kolašin predstavimo biznis klijenteli, za MICE i kongresni turizam. Mislim da smo upotpunili jedan originalan proizvod i vjerujemo da ćemo uspješno poslovati od momenta kada hotel počne operativno da funkcioniše“, ispričao je izvršni direktor kompanije Casa Hospitality Management.

Više informacija o ponudi i cijenama hotelskih jedinica zainteresovani mogu dobiti na našoj web stranici www.wolfcondominium.me ili putem maila [email protected] i telefona 067 999 888.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve