Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Lalević: Nećemo potpisati ugovor sa Nacionalnim parkovima

Istovremeno, Lalević očekuje skorije raspisivanje novog javnog poziva na koji će se, kaže, sa zadovoljstvom prijavit

Zarad zaštite integriteta naše nove, ali veoma ambiciozne kompanije sa čistim namjerama, obavještavamo javnost da nećemo potpisati ugovor sa Nacionalnim parkovima Crne Gore, saopštio je izvršni direktor Hoklica d.o.o. Nikola Lalević.

“lako smo u jasnoj zakonskoj proceduri odabrani kao zakupci planinarskog doma “Sušica”, ocjenjujemo neprimjerenim i krajnje nekorektnim uvlačenje našeg projekta u dnevnopolitičke igre od strane pojedinih medija i NVO aktivista radi njihovih partikularnih interesa. Uprkos tome, zarad zaštite integriteta naše nove, ali veoma ambiciozne kompanije sa čistim namjerama, obavještavamo javnost da nećemo potpisati ugovor sa Nacionalnim parkovima Crne Gore “, saopštio je Lalević.

Istovremeno, Lalević očekuje skorije raspisivanje novog javnog poziva na koji će se, kaže, sa zadovoljstvom prijaviti.

“Uvjereni da će naš dominantni biznis plan, u što većoj konkurenciji i objektivnom izboru od strane Nacionalnih parkova, ponovo biti izabran”, dodao je Lalević.

Za razliku od mnogih, Lalević navodi da njihov cilj nije bavljene politikom pa ni u narednom periodu, kako kaže, “nas niko neće uvući u takva nadgornjavanja”.

“Sigurni u sopstvene kapacitete za bavljenje turističko-ugostiteljskom djelatnošću, razrađeni plan, sredstva – volju za adekvatnu valorizaciju planinarskog doma Sušica, dajemo priliku svima drugima, koji su bili bučni prethodnih dana, ali i onima sa iskrenim namjerama, da kroz biznis plan pokažu svoju viziju i zajedno sa nama participiraju na novom javnom pozivu u bliskoj budućnosti”, zaključio je Lalević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve