Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Još jedna podrška Glavnog grada preduzetnicima

Ovim Konkursom Glavni grad stavlja na raspolaganje 70.000 eura, a maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je 3.000 eura

Sekretarijat za podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica raspisao je danas Konkurs za raspodjelu sredstava opredijeljenih za podršku preduzetništvu.

“Poziv se odnosi na sva pravna lice sa statusom malog preduzeća ili preduzetnike, sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji Glavnog grada, koja planiraju proširenje kapaciteta u prostornom ili tehničkom smislu”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Ovim Konkursom Glavni grad stavlja na raspolaganje 70.000 eura, a maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je 3.000 eura.

“Neophodna dokumentacija za učešće  na konkursu pored prijave podrazumijeva pismo namjere, kopiju lične karte, profakture i/ili dokaz  o neizmirenim računima za kupovinu osnovnih sredstava za obavljanje djelatnosti u posljednjih šest mjeseci i rješenje o upisu krajnjeg korisnika u sudski registar, odnosno registar nadležnog opštinskog organa”, navode iz Glavnog grada.

Prijave na Konkurs podnose se u roku od 10 dana od dana objavljivanja Konkursa u dnevnom štampanom mediju i sajtu Glavnog grada, zaključno sa 20. februarom.

Prijava na Konkurs predaje se u zatvorenoj koverti na adresu: Glavni grad, Njegoševa broj 13, 81000 Podgorica, sa naznakom: Konkurs za raspodjelu sredstava iz Budžeta Glavnog grada-Podgorica opredijeljenih za podršku preduzetništvu–NE OTVARATI PRIJE ZVANIČNOG OTVARANJA.

Dodatne informacije o Konkursu mogu se dobiti na telefon: 625-724 i/ili na e-mail: [email protected].

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve