Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Izabran novi Upravni odbor i rukovodstvo Udruženja naftnih kompanija

Udruženje naftnih kompanija Crne Gore je osnovano 2015.g radi promovisanja i zaštite prava i interesa svojih članica, u prvom redu u oblasti uređivanja poslovanja transporta, skladištenja i trgovine naftom i naftnim derivatima na tržištu Crne Gore

Na skupštini Udruženja naftnih kompanija Crne Gore koja se održala u Podgorici u prvoj sedmici oktobra izabran je novi Upravni i etički odbor kao i novo rukovodstvo.

“Novi UO UNKCG u naredne dvije godine će sačinjavati predstavnici firmi Europetrol CG d.o.o., Kallaba Company d.o.o., IK Real d.o.o., i Dekar d.o.o. Za predsjednika upravnog odbora UNKCG izabran je g. Nreka Gojčaj iz firme Europetrol CG, dok će mjesto Generalnog sektretara i predsjedavajućeg skupštine i dalje pokrivati g. Boris Spalević”, saopšteno je iz tog udruženja.

Kkao navode, Udruženje naftnih kompanija Crne Gore danas čine kompanije iz Crne Gore i to: Avio Petrol d.o.o., IK Real d.o.o, S&M d.o.o., Vjenniko Petrol d.o.o., Kallaba Company d.o.o., Kalamper d.o.o., Alba petrol d.o.o., Dekar d.o.o., Novi Gas d.o.o, Europetrol CG d.o.o., VN Commerce d.o.o., AP Petrol-Zaton d.o.o., Humci BS d.o.o., i Montenegro petrol d.o.o.

“Udruženje naftnih kompanija Crne Gore je osnovano 2015.g radi promovisanja i zaštite prava i interesa svojih članica, u prvom redu u oblasti uređivanja poslovanja transporta, skladištenja i trgovine naftom i naftnim derivatima na tržištu Crne Gore”, podsjećaju u saopštenju.

Takođe naglašavaju, Udruženje djeluje u pravcu uklanjanja administrativnh barijera i unaprijeđenja odnosa sa organima lokalne i državane vlasti i afirmisanju visokih standarda i profesionalnosti svojih članica, promoviše preduzetništvo i trgovine zasnovane na slobodnoj konkurenciji, promociji i poboljšanju poslovnih praksi, inicira i učestvuje u radnim grupama u dijelu donošenja novih ili dopunskih Zakonskih akata koji mogu uticati na poslovanje članica Udruženja i promoviše regionalne i EU trendove u polju transporta, skladištenja i trgovine naftom i naftnim derivatima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve