Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Inspekcija potvrdila: Izbor izvršnog direktora Rudnika uglja Mihaila Potpare u skladu sa zakonom

Konstatovano je da je prijava na oglas za radno mjesto izvršni direktor dostavljena u zakonskom roku, te da se obavještenje o odustajanju od kandidature ima smatrati opozvanim, a prijava na oglas punovažna za odlučivanje

Nakon medijskih napisa koji su imali za cilj da ospore izbor izvršnog direktora Rudnika uglja AD Pljevlja Mihaila Potpare i inicijative koja je po tom pitanju upućena Upravi za inspekcijske poslove, inspektorka rada je sprovela inspekcijski nadzor u ovoj kompaniji i konstatovala da je izbor sproveden u skladu sa zakonom, saopšteno je iz RUP-a.

Konstatovano je da je prijava na oglas za radno mjesto izvršni direktor dostavljena u zakonskom roku, te da se obavještenje o odustajanju od kandidature ima smatrati opozvanim, a prijava na oglas punovažna za odlučivanje.

“Ovim je stavljena tačka na medijske špekulacije, što je mnogo bitno, kako bismo svi zajedno, neopterećeni ovom temom, krenuli u pravcu daljeg razvoja naše kompanije. Čeka nas puno posla i izazova”, kratko je prokomentarisao Potpara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve