Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

EPCG: Podijeljeno 300 nagrada potrošačima

''U bazi za izvlačenje 200 nagrada u vidu umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se čak 226.929 potrošača koji 30. novembra nisu imali dugovanja po osnovu utrošene električne energije''

Elektroprivreda Crne Gore organizovala je javno izvlačenje dobitnika nagradne igre „RAČUN PLATI I NAGRADU UHVATI – DOBRA ENERGIJA“ koja je trajala od 01. do 30. novembra 2022. godine.

“U bazi za izvlačenje 200 nagrada u vidu umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se čak 226.929 potrošača koji 30. novembra nisu imali dugovanja po osnovu utrošene električne energije”, saopšteno je iz te kompanije.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 100 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se 41.437 kupaca iz kategorije DOMAĆINSTVA koji su na dan 30.11.2022.godine imali stanje 0 eura, a koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun.

“Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, a izvlačenje je nadgledala komisija u sastavu: Nikola Đurović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Eleonora Albijanić, član, iz Sekotra za korporativnu komunikaciju”, navodi se u saopštenju.

Nagrade su dobila domaćinstva iz skoro svih opština, a napominjemo da su u bazi EPCG u Podgorici i potrošači iz Danilovgrada, Tuzi i Zete, u bazi u Nikšiću potrošači iz Plužina, u bazi na Žabljaku potrošači iz Šavnika, a u bazi u Beranama i potrošači iz Andrijevice, Plava, Gusinja i Petnjice.

“Spisak dobitnika biće objavljen u svim štampanim medijima i na web portalu www.epcg.com. Za sve informacije na raspolaganju je call centar 19100”, zaključuju iz EPCG-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve