Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: U odnosu na 2020. i 2021. značajno smanjen broj građana koji spajaju ”kraj sa krajem”

''Iako je stopa rizika od siromaštva u 2022. godini nikada manja u Crnoj Gori moramo uložiti dodatne napore kako bi smanjili procenat onih građana Crne Gore koji su u zoni rizika'', napisao je Đurović u objavi na mreži X

Odlazeći ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, kazao je da ohrabruje podatak da je u odnosu na 2020. i 2021. godinu značajno smanjen broj onih građana koji spajaju ” kraj sa krajem”.

“Iako je stopa rizika od siromaštva u 2022. godini nikada manja u Crnoj Gori moramo uložiti dodatne napore kako bi smanjili procenat onih građana Crne Gore koji su u zoni rizika”, napisao je Đurović u objavi na mreži X, poznatijoj kao Twitter.

Jaka ekonomija, po njegovim riječima, može garantovati veće plate i penzije, stoga, kaže, “hrabre prognoze da je crnogorska ekonomija na pravom putu.”

“Hrabri podatak da je u odnosu na 2020. i 2021. godinu značajno smanjen broj onih koji spajaju ” kraj sa krajem “. Vjerujemo da će se i u narednom periodu fokus staviti na zaštitu standarda građana Crne Gore”, naveo je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve