Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Skijao sam na ovim stazama i tvrdim da su fantastične

Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme početkom januara, kako bi ovu sezonu izgurali na pravi način i kompletirali je sa uspješnom ljetnjom. Imam informaciju da su skijališta spremna, rekao je ministar

Zimska turistička sezona 2022/2023. zvanično je počela u Ski centru Kolašin 1600.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma u tehničkom mandatu Goran Đurović zajedno sa gradonačelnikom Kolašina, Vladimirom Martinovićem, posjetio je danas skijalište i restoran ,,Troglava“, te konstatovao da, uprkos tome što snijega i dalje nema, sve je spremno za novu sezonu.

,,Nadam se snijegu u Kolašinu i Žabljaku. Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme početkom januara, kako bi ovu sezonu izgurali na pravi način i kompletirali je sa uspješnom ljetnjom. Imam informaciju da su skijališta spremna. Definisan je ski pas. Mi smo dodatno obezbijedili besplatan autobuski prevoz iz Podgorice, Nikšića, Kolašina i Žabljaka. Žičare su spremne. Imao sam priliku da skijam na ovim stazama i odgovorno tvrdim da su fantastične“, izjavio je ministar Đurović.

Osim besplatne vožnje žičarom K8 i tjubing parka, za odličan provod i dobro raspoloženje gostiju na otvaranju skijališta, bio je zadužen di-džej Igor Lazić, poznatiji kao Niggor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve