Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Posvećeni preduzimanju neophodnih koraka za reformu

Iz resora su kazali da Gandel je čestitao potpredsjedniku Đelošaju stupanje na dužnost i poželio uspjeh na realizaciji planiranih projekata

Posvećeni smo preduzimanju neophodnih koraka za reformu, postizanje ekonomskog rasta i ispunjavanje evropskih standarda u svim oblastima, kazao je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj u toku današnjeg susreta sa ambasadorom Slovačke u Crnoj Gori Borisa Gandela.

Iz resora su kazali da Gandel je čestitao potpredsjedniku Đelošaju stupanje na dužnost i poželio uspjeh na realizaciji planiranih projekata.

Navodi se da Đeljošaj je upoznao slovačkog ambasadora sa prioritetima 44. Vlade, te istakao da je “Crna Gora kredibilan NATO partner i da članstvo u EU nema alternativu”.

“Posvećeni smo preduzimanju neophodnih koraka za reformu, postizanje ekonomskog rasta i ispunjavanje evropskih standarda u svim oblastima”, kazao je Đeljošaj.

Slovački ambasador, kako ističu, izrazio je podršku Vladi Crne Gore u procesu evropske integracije.

“Računajte na punu podršku Slovačke”, poručio je Gandel.

Na kraju susreta sagovornici su istakli dobre odnose Crne Gore i Slovačke te dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, neki su od zaključaka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve