Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

CEDIS tvrdi: Za službena putovanja potrošili smo 45 hiljada eura, a ne tri miliona

''Troškovi za dnevnice za službena putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i troškovi smještaja, prevoza i ishrane na službenom putu za 2022. godinu, a kako smo već objavili, nijesu nas koštali tri miliona već 45.055 eura'', tvrde iz CEDIS-a

Iz CEDIS-a tvrde da su za dnevnice za službena putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i troškovi smještaja, prevoza i ishrane na službenom putu za 2022. godinu potrošili 45.055 eura. Iz te kompanije reagovali su na saopštenje portparola DPS-a Miloša Nikolića.

“Crnogorski elektrodistributivni sistem CEDIS se i ranije oglašavao i sasvim jasno objasnio neistinite i zlurade navode o troškovima koji se odnose na dnevnice za službena putovanja u zemlji inostranstvu, kao i troškove smještaja, prevoza i ishrane na službenim putovanjima. U cilju pojašnjenja, za one koje nijesu pročitali ili ne žele da prihvate istinu, još jednom, i vjerujemo posljednji put, navodimo sljedeće: Troškovi za dnevnice za službena putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i troškovi smještaja, prevoza i ishrane na službenom putu za 2022. godinu, a kako smo već objavili, nijesu nas koštali tri miliona već 45.055 eura”, tvrde iz CEDIS-a.

Pojedinačni troškovi su iskazani u tabeli u nastavku:

Foto: CEDIS
Foto: CEDIS

“Pozivamo sve političke strukture da se manu ubiranja političkih poena na ovako prizeman način i kada se već predano bave poslovanjem CEDIS-a, pažljivo obrate pažnju i na reagovanja naše kompanije kako ne bismo uzaludno trošili vrijeme jedni drugima”, zaključuje se u reagovanju CEDIS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve