Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Nema glasova Demokrata za ukidanje neradne nedjelje

Prema njegovim riječima, neradna nedjelja više nikad neće biti radna, ako o tome budu odlučivale Demokrate

Neradna nedjelja više nikad neće biti radna, ako o tome budu odlučivale Demokrate. Nema glasova poslanika Demokrata za izmjene Zakona i ukidanje neradne nedjelje i tome ćemo se uvijek suprostaviti, saopštio je predsjednik Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović.

“Odluka o zadržavanju ili ukidanju neradne nedjelje ne zavisi od onih koji mijenjaju svoje stavove u zavisnoti od političkih potreba i izbornoh kampanja, pa su ranije bili za ukidanje, a sada navodno protiv ukidanja, već isključivo od poslanika aktuelnog saziva Skupštine, jer je predlogom koji smo čuli predviđeno da se izmjene Zakona o unutrašnjoj trgovini usvoje najkasnije u maju, kako bi se isti mogao primjenjivati od 1. juna i nastupajuće turističke sezone. Mi u odnosu na navedeno pitanje ostajemo principijelni i dosljedni. Nema glasova poslanika Demokrata za pomenute izmjene Zakona i ukidanje neradne nedjelje i tome ćemo se uvijek suprostaviti”, poručio je Bogdanović.

Prema njegovim riječima, neradna nedjelja više nikad neće biti radna, ako o tome budu odlučivale Demokrate.

“Nedjelja je u kulturnom i tradicionalnom smislu više od neradne nedjelje. Nadamo se da će se jednoga dana uspostaviti društveni konsenzus o važnosti odmora i slobodnog vremena, te da će se svi složiti da nedjelja treba ostati dan posvećen porodici, kulturi, tradiciji, zajedničkom odmoru i druženju s najbližima”, zaključio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
23.04.2023-20:54 20:54

Mora da su podijelili oni 21 meleon, a oni tajni snimak, nakončan u Beogradu, kako se malji baškari u đakuziju sa jednom poznatom beogradskom facom, je izgleda skrajnut do u slučaju velje nužde,…Naši stari bi rekli lako je iźes gomno no iźedi krš ako ti basta ili nema loših splačina za halapljivu džoru…

COL
24.04.2023-06:04 06:04

Kako nema kad vaš koalicijaner kaže da je radna neđelja blagorodna…