Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Stijović sa delegacijom putuje u Senegal, a crnogorski poljoprivrednici na rubu egzistencije

''Delegacija Ministarstva poljoprivrede, na čelu sa ministrom Stijovićem, otputovaće, ni manje ni više nego u Senegal, na Svjetski forum o vodama. U trenutku dok se gotovo svi proizvođači spremaju za obustave proizvodnje i štrajkove, gdje su zbog nevjerovatnih procenata poskupljenja i izostanka ozbiljne podrške od strane države, crnogorski poljoprivrednici dovedeni na rub egzistencije''

Član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Mihailo Anđušić, kazao je da će delegacija Ministarstva poljoprivrede, na čelu sa ministrom Aleksandrom Stijovićem, otputovati u Senegal, u trenutku kada su crnogorski poljoprivrednici dovedeni na rub egzistencije.

“Delegacija Ministarstva poljoprivrede, na čelu sa ministrom Stijovićem, otputovaće, ni manje ni više nego u Senegal, na Svjetski forum o vodama. U trenutku dok se gotovo svi proizvođači spremaju za obustave proizvodnje i štrajkove, gdje su zbog nevjerovatnih procenata poskupljenja i izostanka ozbiljne podrške od strane države, crnogorski poljoprivrednici dovedeni na rub egzistencije. Mada, eto, imamo makar napredak u odnosu na prethodne međunarodne posjete, koje su se uglavnom ticale tematike vjerskih prava”, naveo je Anđušić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GilePG
23.03.2022-14:01 14:01

Kako bre na rubu egzistencije da budu nato partneri ? Možda nato za vas poseje, požnje i pomuze krave. :)