Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Anđušić: Pozivam Vukovića da preciznije pojasni detalje o realizaciji programa Evropa sad 2

Prema njegovim riječima, to su svega nekoliko od desetine urgentnih pitanja koje bi imala da Vam postavi zabrinuta javnost.

Juče smo po prvi put od strane najpozvanijeg ministra u Vladi čuli nezvanične detalje o realizaciji programa Evropa sad 2. Zbog svega toga i nemogućnosti da ukupna javnost i opozicija mjesecima unazad dobiju ijedan odgovor, pozivam uvaženog ministra Novicu Vukovića da preciznije pojasni iznešene stavove, poručio je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Mihailo Anđušić. 

“Da li ćemo imati smanjenje ili ukidanje doprinosa za PIO, šta će se desiti sa sredstvima građana koji su decenijama unazad ulagali u ovaj fond, da li će taj novac biti vraćen građanima, da li ste svjesni na koji način se u ozb. državama donose ovakve odluke”, upitao je Anđušić na društvenoj mreži X.

Prema njegovim riječima, to su svega nekoliko od desetine urgentnih pitanja koje bi imala da Vam postavi zabrinuta javnost.

“Nadam se da, kao dokazani profesionalac, makar Vi nećete dozvoliti sebi da nas uskratite za odgovore na ista, najlogičnije, makar na matičnim odboru za ekonomiju”, naveo je Anđušič na X-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve