Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Air Serbia uvodi dodatne letove ka Crnoj Gori tokom prvomajskih i uskršnjih praznika

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedjeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prijestonice saobraćati tri puta dnevno

Air Serbia povećava kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sjedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopštila je ova kompanija.

Srpska nacionalna avio-kompanija planira, kako su saopštili, da tokom maja leti 15 puta nedjeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prijestonice saobraćati tri puta dnevno.

Do Tivta će se u maju letjeti devet puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedjeljom kada će se obavljati dva dnevna leta.

“Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dvije zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbijedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promjenama u potra”, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia-Ee, navodi se u saopštenju.

Montenegro Airlines obustavio je letove u decembru 2020. godine. Air Serbia je nakon toga, kako su saopštili, povećala kapacitete za putovanja između dvije zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu.

U Air Serbia podsjećaju da između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i da negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Letovi Air Serbia obavljaju se avionima tipa erbas A319 i A320 sa većim brojem sjedišta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve