Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

Air Montenegro od 15. decembra ponovo leti iz Podgorice za Istanbul

Letovi iz glavnog grada Crne Gore za Istanbul odvijaće se, najavili su, dva puta sedmično, svakog četvrtka i nedjelje. Pored ove linije, tokom cijele godine, odvijaju se redovni letovi iz Tivta ka Istanbulu i to pet puta sedmično

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro od 15. decembra ponovo leti iz Podgorice za Istanbul, saopšteno je iz te avio kompanije.

Letovi iz glavnog grada Crne Gore za Istanbul odvijaće se, najavili su, dva puta sedmično, svakog četvrtka i nedjelje. Pored ove linije, tokom cijele godine, odvijaju se redovni letovi iz Tivta ka Istanbulu i to pet puta sedmično.

„Air Montenegro je na samom početku poslovanja uveo cjelogodišnje letove iz Tivta ka Istanbulu i ova nova linija se pokazala kao jedna od najatraktivnijih kako za inostrane, tako i za domaće putnike. Sa ukupno sedam rotacija tokom zimske sezone odgovorićemo na veliku potražnju za letove kako iz Tivta, tako i iz Podgorice ka Istanbulu“ saopšteno je iz kompanije.

Nacionalni avio-prevoznik trenutno je, kako su istakli, u intenzivnim pripremama za narednu godinu, koje podrazumijevaju pokretanje starih, ali i novih linija. Tako će, od maja naredne godine četiri puta sedmično saobraćati za Prag, dok su već najavljene dvije nove destinacije od juna mjeseca – Brno i Bratislava.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve