Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

Air Montenegro ispunjava sve najstrože sigurnosne i bezbjednosne standare

Air Montenegro ispunjava sve propisane standarde za dobijanje IOSA sertifikata

Nacionalnoj avio-kompaniji Air Montenegro uručen je IOSA sertifikat, kojim se procjenjuje i potvrđuje uspješno ispunjavanje sigurnosnih i bezbjednosnih standarda u avio-industriji.

IOSA sertifikat izdaje Međunarodna asocijacija avio-prevozilaca (IATA). Nakon složene i detaljne provjere rada kompanije i organizacije poslovanja, Air Montenegro ispunjava sve propisane standarde za dobijanje ovog sertifikata.

“Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije“, saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

IATA kontinuirano radi na daljem unapređenju i razvoju ovih standarda, obavezujući nosioce IOSA sertifikata da svake dvije godine prolaze sve strožu reviziju.

“Nacionalni avio-prevoznik ostaje istrajan da kako danas, tako i u buduće primjenjuje najveće standarde i prati najsavremenije trendove u avijaciji“, zaključuju iz kompanije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve