Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Aerodromi Crne Gore: Korigovana bezbjednosna naknada sa 1.75 eura na 3.25 eura po odlazećem putniku

Iz kompanije navode da je bezbjednosna naknada i nakon korekcije ostala najniža u regionu, pri čemu je, kažu, pozicija ukupne cjenovne konkurentnosti očuvana

Iz Aerodroma Crne Gore saopštili su da je prethodni cjenovnik aerodromskih usluga bio na snazi od 2014. godine pa sve do početka 2023, kada je uvedena korekcija bezbjednosne naknade sa 1.75 eura na 3.25 eura po odlazećem putniku.

Iz kompanije navode da je bezbjednosna naknada i nakon korekcije ostala najniža u regionu, pri čemu je, kažu, pozicija ukupne cjenovne konkurentnosti očuvana.

“Pored toga, važeća podsticajna šema omogućava dodatne povoljnosti svim avioprevoznicima koji zadovolje kriterijume saobraćaja, uz posebnu kategoriju za cjelogodišnjost. Aerodromi Crne Gore ostaju posvećeni širim aspektima svoje misije koja uključuje razvoj aviodostupnosti, i nastaviće, u komunikaciji sa aviokompanijama, da traže prostor za dalji rast na obostrano zadovoljstvo”, dodaju iz Aerodroma.

U posebnom fokusu, po njihovim riječima, ostaju avikompanije koje su prepoznate kao strateški važne za ACG, sto Ryanair svakako jeste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve