Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Šljunak kod Bemaksa, inspekcije da reaguju

Ne kritikujem, ne iznosim nikakve optužbe, da li oni za to imaju papire ili nemaju, neka drugi utvrđuju. Kompanija 'Bemaks' je tamo, da ne bi neko pogrešno shvatio, nikakve veze nema sa KIP-som. Tamo je pola Cijevne

Snabdijevanje vodom primorja iz Regionalnog vodovoda biće ugroženo zbog eksploatacije šljunka iz Morače, saopšteno je na sjednici Vlade.

Premijer Dritan Abazović kaže da je sav eksploatisani šljunak kompanije Bemaks i da se nalazi na stovarištu iza jedne podgoričke firme. Apelovao je na sve nadležne, pogotovo inspekciju, da reaguje.

”Scene apokaliapse su oko KAP-a, a ako se inspekcije interesuju gdje je materijal, on je tu preko puta, iza Kips-a, tamo je sav materijal jedne sad vrlo aktuelne firme. Ne kritikujem, ne iznosim nikakve optužbe, da li oni za to imaju papire ili nemaju, neka drugi utvrđuju. Kompanija ‘Bemaks’ je tamo, da ne bi neko pogrešno shvatio, nikakve veze nema sa KIP-som. Tamo je pola Cijevne, šljunak izvađeno iz rijeke, jednostavno je i lako provjerljivo”, poručio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
09.09.2022-19:18 19:18

Opet će nekom porasti nos, a da se neće ni zacrvenjeti…