Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

The Witcher 3: The Wild Hunt dobija nadogradnju

Ta nova verzija The Witcher 3 igre će nositi naziv The Witcher 3: The Wild Hunt - Complete Edition i uključivaće sav sadržaj koji je dostupan za originalnu igru (sve DLC-ove i ekspanzije), kao i novi sadržaj koji je inspirisan Netflixovom The Witcher serijom

Nakon odlaganja projekta na neodređeno vrijeme, CD Projekt Red je zvanično potvrdio da će se nadogradnja na narednu generaciju The Witcher 3: The Wild Hunt igre desiti tokom četvrtog tromjesečja ove godine.

Ta nova verzija The Witcher 3 igre će nositi naziv The Witcher 3: The Wild Hunt – Complete Edition i uključivaće sav sadržaj koji je dostupan za originalnu igru (sve DLC-ove i ekspanzije), kao i novi sadržaj koji je inspirisan Netflixovom The Witcher serijom.

Prošlog mjeseca, razvoj na The Witcher 3 nadograđenoj verziji naredne generacije je prebačen sa Saber Interactive na CD Projekt Red tim developera.

The Witcher 3 naredne generacije će biti dostupan za PC, Xbox Series X/S i PlayStation 5. Postojećim vlasnicima će igra biti dostupna besplatno, uz nadogradnje i zakrpe za odgovarajuće sisteme.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve