Google je odlučio da sve svoje funkcije za planiranje putovanja – Google Trips mobilnu aplikaciju, Google Flights, Google hotels search, te druge – okupi na jednu stranicu.

Google

Nova web strana dobila je jednostavno ime – Trips – pa će od sada oni koji pretražuju google.com/travel ići direktno na Trips stranicu, u okviru koje će moći da rezervišu karte, hotelske sobe, i planiraju druge djelove putovanja, prenosi PC Press.

Korisnici će na novoj stranici moći da potraže i priznanice za plaćene rezervacije, kodove kojima potvrđuju da su neku uslugu platili, te informacije o vremenskim i drugim uslovima u regionu u koji putuju.

Tako su različite aplikacije za planiranje putovanja, koje su do sada bile rasute na sve strane, kombinovane u jednu stranicu koja ostaje povezana sa svim ostalim Google proizvodima. To znači da će, na primjer, oni koji imaju rezervaciju za neki hotel u okviru Trips dobijati priznanicu o plaćanju kada ga pretražuju na Google Maps platformi.

Pored toga korisnici će na Trips stranici moći da prate i sve promjene u vezi sa avionskim letovima za koje budu rezervisali karte, pa će tako na vrijeme biti obavješteni o odlaganjima i drugim komplikacijama.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve