Kompanija koja je prošle godine prodata Google-u za 2 milijarde dolara ostavila je mnoge da se pitaju kakva će biti budućnost njihovih proizvoda. Sada je predstavljen prvi proizvod kompanije Fitbit pod okriljem Google-a, a u pitanju je fitnes narukvica Charge 4.

Ilustracija

Narukvica sa Google potpisom za…150 dolara?

U sebi sadrži GPS, NFC čip, kompatibilnost za Spotify i novi fokus, na aktivne minute u odnosu na uobičajene korake. Active Zero Minutes je nova mjerna jedinica koja je napravljena sa ciljem da mjeri da li ste u toku nedjelje napravili 150 minuta umjerenog vježbanja što preporučuje zdravstvene organizacije u Americi i ostatku svijeta. Takođe, ima i mogućnost pametnog alarma – Smart Wake alarm – koji vas budi u optimalno najbolje vrijeme za vas.

Ova narukvica u sebi sadrži i mogućnost plaćanja uz pomoć NFC čipa, a baterija prema objavi kompanije može da izdrži do sedam dana što se navodi kao prilično dobro u odnosu na mogućnosti koje ima.

Fitbit Charge 4 u sebi sadrži više od 20 modova za vježbanje, a neki od interesantnijih su GPS temperaturne mape, tako da možete da znate koji dio vježbanja vas je napregao više nego neki drugi. Košta 150 dolara i dolazi u više boja. Nema informacija kada bi mogla da bude na domaćem tržištu.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments