Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Zatvoreni putevi Rožaje – Berane i Mojkovac – Đurđevića Tara

Zbog odrona u mjestu Sokolovina na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara saobraćaj u prekidu za sve kategorije vozila.

Na magistralnom putu Rožaje – Berane u mjestu Baza zbog odrona je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila, a putnički saobraćaj se preusmjerava na lokalni put.

To su saopštili iz Automoto saveza Crne Gore, dodajući da je zbog odrona u mjestu Sokolovina na regionalnom putu Mojkovac – Đurđevića Tara saobraćaj u prekidu za sve kategorije vozila.

Na magistralnom putu Plužine – Šćepan Polje obavlja se putnički saobraćaj, a solo kamioni prolaze uz pratnju snjegočistača.

Na putnom pravcu Rožaje – Kula – Peć saobraćaj je u prekidu za kamione sa prikolicom i slepere zbog sniježnih nanosa.

Iz AMSCG su naveli i da zbog odrona na regionalnom putu R-13 Kolašin – Mateševo na auto-putu saobraćaju putnička vozila kao i vozila do 3,5 tona.

Magistralni put Podgorica – Kolašin preko Platija je otvoren za sve kategorije vozila, dok je magistralni put Šavnik – Žabljak otvoren za putnički saobraćaj.

Na magistralnom putu M-5 dionica Rožaje – Špiljani je u toku rekonstrukcija puta. Saobraćaj se obavlja naizmjenično na mjestima izvođenja radova.

“Zbog radova na rekonstrukciji dijela magistralnog puta M-4 dionica centar Tuzi (od skretanja za Šipčanik do planiranog kružnog toka-Faza 1) došlo je do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Za vrijeme totalne obustave saobraćaja, saobraćaj će se odvijati lokalnim saobraćajnicama”, navodi se u saopštenju.

Dodaju i da se na putu Podgorica – Bioče od 9. januara do 31. januara odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni kao i povremena obustava ne duža od 15 minuta zbog izvođenja radova na izgradnji bulevara Vilija Branta (od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka-skretanje za auto- put)

“Od 01.01.2023 do 30.04.2023. godine na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica u mjestu Donja Lastva promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova”, piše u saopštenju.

Promijenjen je i režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica – Cetinje – Nikšić do Komanskog mosta.

Na auto-putu, kako navode, saobraćaj se obavlja bez izmjena u režimu saobraćaja.

Iz AMSCG su apelovali na vozače da voze oprezno u skladu sa ograničenjima brzine i uz držanje propisanog rastojanja između vozila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve