Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Za rekonstrukciju tribine stadiona u Nikšiću 994 hiljade eura

Na sjednici Vlade usvojena odluka o uvećanju predviđenih finansijskih sredstava

Za rekonstrukciju zapadne tribine stadiona u Nikšiću Vlada Crne Gore u tehničkom mandatu će umjesto 730 opredijeliti 994 hiljade eura.

Na današnjoj sjednici je usvojena izmjena zaključaka sa sjednice koja je održana 18. jula prošle godine, a kojom je predviđeno ovo uvećanje.

– U skladu sa navedenim zaključkom Vlade Uprava za kapitalne projekte je sprovela postupak javne nabavke za izbor izvođača radova za dodatne radove na rekonstrukciji zapane tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću. Nakon okončanja navedene tenderske procedure nije bilo pristiglih ponuda – kazali su iz Vlade.

Imajuću u vidu globalni poremećaj tržišnih cijena Agencija za projektovanje i planiranje Opštine Nikšić, kao revident i stručni nadzor na realizaciji predmetnog projekta, izvršila je provjeru procijenjene vrijednosti dodatnih radova koji su bili predmet tenderskog postupka.

– Prema izvršenoj analizi procijenjena vrijednost za dodatne radove na rekonstrukciji zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću iznosi 820.868 eura bez PDV-a, odnosno ukupno sa PDV-om cca 994.000 eura. U skladu sa procjenom, izvršena je i izmjena zaključaka – dodali su iz Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve