Povratak bivšeg košarkaša Crvene zvezde Kvinsija Milera u ABA ligu očigledno se neće desiti ove sezone.

Foto: Talkbasket.com

Kako prenosi Sportando Cibona će raskinuti ugovor sa Kvinsijom Milerom jer ovaj košarkaš nije 100 odsto zdrav. Miler i Cibona su se dogovorili početkom avgusta oko dolaska američkog košarkaša u redove “vukova”. On je trebalo da bude veliko pojačanje za zagrebačku ekipu s obzirom na to da je u ABA ligi već pokazao kvalitet, ali su povrede prilično osakatile karijeru ovog bivšeg studenta Bejlor univerziteta.

Miler je 2012. bio izabran kao 38. pik na draftu, pa je igrao dve sezone za Denver. Potom je igrao u razvojnoj ligi, bio je član i Sakramenta i Detroita, da bi najdublji trag ostavio u sezoni 2015/16. kada je bio član Crvene zvezde. Odlična sezona ga je odvela u Makabi gdje su počeli problemi sa povredama od kojih se Kvinsi izgleda nikada nije oporavio. Kratko je bio i član Bamberga 2017. godine, a nekoliko mjeseci kasnije se oprobao i na Portoriku.

Španski Huventud je prošlog ljeta potpisao Milera i baš kao što je sada ustanovila Cibona i tim iz Badalone je shvatio da ovaj krilni centar nije dovoljno oporavljen te je saradnja okončana.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve