Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

U Šavniku pronađene puške i municija, krivična prijava protiv jedne osobe

Po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima protiv Č.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Protiv Č.D. (46) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Uprava policije.

“Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi Č.D. (46). Tom prilikom policijski službenici pronašli su lovačku pušku, vazdušku pušku sa optičkim nišanom i 244 komada puščanih metaka različitog kalibra”, ističe se u saopštenju.

Po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima protiv Č.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve