Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Tužiteljko Šišević, tužite i nas, nijesmo gubavi

''Ne tražite Vi da se sudi Bobanu Batrićeviću, već istini koja je ogolila laž jedne parareligijske organizacije''

Piše: Đorđe Šćepović

Ne mogu reći da me je iznenadio poziv izvjesne tužiteljke Šišević da se prof. dr Bobanu Batrićeviću “sudi po Zakonu”?! No, ipak me je iznenadilo što je izvjesna tužiteljka Šišević zaiskala samo glavu Bobana Batrićevića. A što kanite s nama ostalima, uvažena Tužiteljko? Tužite i nas, nijesmo gubavi!

Sve nas koji već tri godine govorimo i pišemo istinu o parareligijskoj organizaciji, u narodu znanoj i kao Crkva Srbije. Tužite i nas, jer ukoliko to ne učinite mi ćemo tužiti Vas, za nanošenje duševne boli i povredu časti! Jer, znate, uvažena Tužiteljko, ako nas ne tužite smatraćemo da u Vašoj percepciji stvarnosti mi ne govorimo istinu, jer Bobana Batrićevića ste tužili zbog javno izrečene istine!

Čak i da zanemarimo Vaše sljepilo na svakodnevne izlive mržnje koji poput magme kuljaju iz usta tzv. sveštenika, s propagandnih platformi velikosrpskih tabloida, s adresom u Crnoj Gori, ili iz saopštenja političara iz vlasti, kako ćemo zanemariti da ste tužili samo jednog od nas? A nas je mnogo, uvažena Tužiteljko, i nema tog poziva na linč, ili, kako Vi to poetski rekoste: “sudite mu po Zakonu”, koji će nam zauzdati jezik a na oči staviti povez.

Ne tražite Vi da se sudi Bobanu Batrićeviću, već istini koja je ogolila laž jedne parareligijske organizacije. Dok brat Jovana Mićovića poziva da se Crnogorci “otpišu”, a ne popišu, Vi tužite istinu. Dok fašizam živi svoju renesansu u Crnoj Gori, a govor mržnje postaje crnogorska stvarnost, Vi tužite istinu o svemu tome. Vi, s pozicije moći, crtate metu jednom od najboljih sinova Crne Gore. Uzalud, uzalud, uzalud. Ne marimo naročito za to, jer strah životu kalja obraz često! Zato, molim Vas, uvažena Tužiteljko, tužite i nas, i mi ljubimo istinu, ne ljubimo ruke misionara mržnje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Čekajući Godoa

Tradicija

Pośetioci

Igre gladi

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve