Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Sjutra još jedna šetnja podrške za Ukrajinu na Cetinju

U suprotnom, dodaju u saopštenju,  bi pristale na kršenje deklaracija Ujedinjenih nacija i vraćanje poretka svijeta u prošla mračna vremena koja su rezultirala Drugim svjetskim ratom i najkrvavijim sukobom u istoriji čovječanstva

Još jedna protestna šetnja podrške Ukrajini na Cetinju održaće se sjutra u 18 časova na Cetinju.

“Zločinačka hunta u Kremlju koristeći taktiku iscrpljivanja nada se zasićenju i promjeni stava vodećih sila demokratskoga svijeta kada je u pitanju njihova podrška i pomoć Ukrajini. Dok pravi savezništvo sa Śevernom Korejom, blizanca joj po autoritativnom režimu, nada se okretanju leđa slobodnog i demokratskog svijeta Ukrajini. Zato, koliko god iscrpljujući rat bio, saveznice Ukrajine moraju nastaviti s podrškom herojskom ukrajinskom narodu i njihovoj borbi za slobodu”, kaže se u saopštenju organizatora.

U suprotnom, dodaju u saopštenju,  bi pristale na kršenje deklaracija Ujedinjenih nacija i vraćanje poretka svijeta u prošla mračna vremena koja su rezultirala Drugim svjetskim ratom i najkrvavijim sukobom u istoriji čovječanstva.

“Građani Cetinja svjesni borbe protiv zla nastavljaju svoju beskompromisnu podršku herojskom ukrajinskom narodu i pozivaju sve ostale da to učine. Zato, vidimo se śutra u 18h ispred Dvora Kralja Nikole da još jednom protestnom šetnjom dignemo glas za mir i slobodu ukrajinskog naroda i cijeloga svijeta! Slava Ukrajini! Herojima slava”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
23.09.2023-12:30 12:30

Svaka cast Gospodo! Respekt!