Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Vladi bitniji nikšićki izbori od zdravlja građana

Kažu da Vlada izgleda i dalje čeka nešto, a to nešto su nikšićki izbori

U Crnoj Gori je za samo jedan dan od posljedica koronavirusa preminulo gotovo 20 ljudi, a Vlada ne da ne zatvara granice, nego iz regiona ulazi ko hoće bez PCR testa i bilo kakve kontrole, ocjenjuju u Socijaldemokratama, dodajući da Vlada izgleda i dalje čeka nešto, a to nešto su nikšićki izbori.

“Premijer koji sramno i konstantno krši sve moguće mjere, kao i čitava svita iz Vlade, izveli su vojsku na ulice. I još se pitaju zašto su građani revoltirani. Ako ne znaju, evo mi ćemo im reći: jer je preko hiljadu porodica iz Crne Gore ojađeno za sva vremena, a vi se i dalje gospodo igrate poštovanja – ne poštovanja mjera. Ima li ikoga u Vladi da u sebi prepozna odgovornost za ovu katastrofu koja nas je zadesila: od nepoštovanja mjera do njihove selektivne primjene i kalkulisanja sa donacijama? Ima li, gospodo, iko među vama da prepozna sopstveni udio u svemu što nam se dešava?”, navodi se u saopštenju SD-a.

Zapitali su i imaju li makar toliko etike i morala da makar sad zatvare i spase što se spasiti može, ili su u novoj Vladi i dalje nepokolebljivi u namjeri da drže granice otvorenim do granice nemogućeg i nerealnog?

“Ima li ova zemlja Vlade?”, zapitali su se na kraju saopštenja u SD-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve