Načelnik centra bezbjednosti u Beranama Miodrag Božović saopštio je danas da su uhapšene još dvije osobe koje su fizički napale Igora Tomkića.  Podsjetimo, beranska poliija ranije je uhapsila Aleksandra Savovića, zbog sumnje da je zapalio prodavnicu Igora Tomkića. Savović je, prema navodima medija, priznao nedjelo i preuzeo na sebe svu odgovornost.

Božović je kazao da su zajedno sa Sektorom kriminalističke policije u kratkom roku rasvijetlili podmetanje požara na radnji u vlasništvu Tomkića.

„Policija je u stalnoj komunikaciji sa porodicom Tomkić i neće dozvoliti da bilo ko ugrozi njihovu sigurnost ili izvrši napad na njihovu imovinu. Preduzeće sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi porodica Tomkić bila bezbjedna i osjećala se bezbjedno u Beranama“, rekao je Božović.

Ranije danas inspektori policije nijesu isključili mogućnost da je Savović, koji je već ranije zatvaran, odabran da se žrtvuje za ostale članove bande koja ordinira po Dolcu i maltretira porodicu Tomkić.

Na zvaničnom Fejsbuk profilu Savjeta za građansku kontrolu rada policije saopšteno je da je rasvijetljena paljevina imovine Tomkića.

”To je važna poruka i potvrda sposobnosti Uprave policije da garantuje i obezbijedi efikasnu zaštitu lične i imovinske sigurnosti svakog građanina Crne Gore”, navodi se u objavi.
 

Vlada Crne Gore  juče je na telefonski održanoj sjednici jednoglasno odlučila da odmah izdvoji i uplati 12.000 eura porodici Igora Tomkića iz Berana.

Napadi na Tomkića traju više od godinu i po, a posljednji se desio prije nekoliko dana kada mu je zapaljena prodavnica.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dule
Dule
30.03.2019-11:03 11:03

Ove ostale cuvaju za sledeca nedjela