Nikšićka policija podnijela je krvične prijave protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Ilustracija

Jednu žensku osobu i dijete je napao pas i nanio im lake i teške tjelesne povrede, navedeno je u saopštenju policije.

Oštećenima je u Medicinskom centru u Nikšiću ukazana ljekarska pomoć.

Sprovedene su službene mjere i radnje iz nadležnosti policije i utvrđeno je da je vlasnik psa V.R. (40) iz Nikšića.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama V.R. stiču elementi bića krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Osim toga, nikšićkoj policiji je prijavljeno da je u mjestu Vidrovan u Nikšiću pas napao dvije ženske osobe ispred porodične kuće i nanio im povrede.

“Po nalogu nadležnog tužioca na lice mjesta su izašli i izvršili uviđaj policijski službenici, te su prikupljena i obavještenja od građana u cilju utvrđivanja okolnosti događaja.

U prostorijama Medicinskog centra Nikšić ukazana je ljekarska pomoć oštećenima i konstatovano je da je jedna oštećena osoba zadobila teške tjelesne povrede i ona je zadržana na bolničkom liječenju, dok je druga oštećena zadobila lake tjelesne povrede”, navedeno je u saopštenju UP.

Preduzete su mjere i radnje iz nadležnosti policije i utvrđeno je da je vlasnik psa S.M. (44).

Nadležni tužilac je nakon preduzetih radnji izvršio pravnu kvalifikaciju događaja i izjasnio se da je riječ o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

Protiv S.M. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve