Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević danas je upriličio prijem za polumaturnte osnovnih škola “Dušan Obradović” sa Žabljaka i “Vuk Knežević” iz Njegovuđe i tom prilikom najuspješnije novčano nagradio.

Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević sa dobitnicima nagrada

Nagrađeni su đaci generacije i dobitnici diplome Luča Milena Medojević sa Žabljaka i Nina Zejak iz Njegovuđe.

Nagrađeni su i ostali „odlikaši“, Danilo Ćetković, Božica Džabasan i Teodora Obradović iz žabljačke te Anđelićima Marku, Relji i Bojanu i Danilu Saviću iz Negovuđe.

Za postignute uspjehe u vannastavnim aktivnostima nagrađeni su Stefan Taušanović iz osmog razreda i njegova nastavnica Zorica Keker za postignuti plasman na takmičenju mladih foto reportera. Za postignute uspjehe na likovnim konkursima nagrađena je Marija Iljina iz šestog i Luka Pavlović iz četvrtog razreda kao i njihova nastavnica Milica Šibalić.

Sekretarka opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti Slađana Knežević čestitala je polumaturantima na postignutim rezultatima i poželjala im uspjeh u daljem školovanju.

Čestitke najboljim i zahvalnost lokalnoj upravi stigle su i od direktora škola Jelene Obradović i Kajice Ostojića koji je za višegodišnju pažnju uručio zahvalnicu predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću.

Uprotekloj školskoj godini deveti razred OŠ “Dušan Obradović” pohađalo je 15 učenika. Četvoro je završilo sa odličnim, šestoro sa vrlodobrim a petoro sa dobrim uspjehom.

Prošle školske godine u toj školi nastavu su pohađala ukupno 203 đaka od čega 12 prvaka. Prema trenutnim podacima naredne školske godine u klupama ove škole biće 210 učenika od čega 22 prvaka.

Svih pet polumaturanata u OŠ “Vuk Knežević” u Njegovuđi razred je završilo sa odličnim uspjehom.Protekle školske godine školu su pohađala 33 učenika od kojih samo jedan u prvom razredu. Ove godine biće ih ukupno 32 od kojih četiri prvaka.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve