Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

”Prdnjava”

Veoma je tužno što je Ivanović umislo da mu ogromni novac koji ima može donijeti pismenost, čak i dar za pisanje, a još je tužnije što niko iz njegove okoline ne želi, ili ne smije da ga daobronamjerno posavjetuje da batali neuspješne literarne akrobacije, jer mu jednostavno ne ide

Nepismeni medijski tajkun, bivši novinar fabričkog lista Radoja Dakića, Željko Ivanović, u literaturi i među narodom poznat kao ”Govedo”, u svojoj konfuznoj pisanoj brljotini koju naziva kolumnom, drugu sedmicu za redom pomenuo je portal Aktuelno.

To ne treba da čudi ako znamo da je naša medijska kuća opsesija ovog nepismenog srpsko-ruskog propagandiste i njegovih najbližih saradnika koji su protiv portala Aktuelno posljednjih godinu i po podnijeli 16 tužbi.

Iako je čitati ”tekstove” ovog ”novinara”, ”poreklom” iz okoline Kraljeva kazna za svakoga sa gramom razuma i osjećaja za etiku i estetiku, uz teške napore uredništvo portala Aktuelno pročitalo je najnoviju pisanu bljuvotinu ove osvjedočene perjanice nepismenosti.

Crnogorska Milijana Baletić (poznata ratna i poratna huškačica i pljuvačica), i ovoga puta je prevazišla sebe. U samo njemu svojstvenom, potpuno nejasnom ”tekstu” koji obiluje konfuznim rečenicama, neinventivnošću i zlobom jedino je jasno da autor inspiraciju nalazi u ličnim kompleksima i frustracijama.

S obzirom da je nažalost, vlasnik propadajućeg medija, ima i prostor da distribuira svoje literarne gnusobe, koje niko drugi ne bi objavio.

Veoma je tužno što je Ivanović umislio da mu ogromni novac koji ima može donijeti pismenost, čak i dar za pisanje, a još je tužnije što niko iz njegove okoline ne želi, ili ne smije da ga dobronamjerno posavjetuje da batali neuspješne literarne akrobacije, jer mu jednostavno ne ide.

Suvlasnik propadajućeg medijskog koncerna koji je sinu dao ime po bivšem predsjedniku Crne Gore, stoga ne zavređuje previše pažnje, pogotovo što ćemo argumentaciju sačuvati za sudske procese koji se protiv portala Aktuelno vode po tužbama njega i članova njegovog ”medijskog ganga”.

S obzirom da je urednik Skala radija Slavko Madnić u briljantnom tekstu juče odgovorio na bljuvotine ”Govečeta”, nama ostaje samo da ponovo u cjelosti prenesemo taj tekst:

”Željko Ivanović je lažov i prdnjava”.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
!!!
03.03.2021-07:53 07:53

Govedo,goveda,govedu,govedo,govedo,govedom,govedu=ŽELJKO.. VAISTINU ZELJKO.

gagi
03.03.2021-16:32 16:32
Reply to  !!!

!!! moram dopuniti “kraj recenice” novokomponovanih crkvenjeka svetosavaca “ako Bog da”jer u svaku rijec novokomponovani obavezno “ako Bog da”.

Dopuna
03.03.2021-08:49 08:49

Ovaj najveći mafijaški tajkun u Evropi na čelu je OKG “Vijesti. Pored Milijane Baletić u njegovom radu se prepoznaju i stil Mile Štule i Milovana Brkića. U suštini, Vijesti su brat blizanac Brkićevog “Tabloida”.

Sara
03.03.2021-19:52 19:52

Ja sam vec davno kupila jedan mali roman..koji se zove”Misko i njegove Bize”
u toj knjizi se pominje”Govedo”