Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
Rubrika:

POP RAFAILO U ELEMENTU: Nazvao prosvjetne radnike ”smrdonosci” i ”smrdonoscice”

Pop Rafailo opet dominira, na meti su prosvjetni radnici! S obzirom kako se ponaša na ovom videu, nije isključeno da je pronašao neku drogu koja je veoma dobrog kvaliteta.

Na društvenim mrežama postao je snimak službenika takozvane SPC iz operativne baze ”manastira Podmaine” Rafaila Boljevića koji je nazvao prosvjetne radnike „smrdonosci“ i „smrdonoscice”.

Operativac SPC na video snimku propovijeda pristalicama o đačkom dobu.

“Od kolijevke pa do groba, najljepše je, kažu nam, đačko doba. E lijepo ste me utješili. Kad je đačko doba prošlo, a ionako smo ga jedva pretekli od nauka i od smrdonosaca i smrdonosica koji su nam laži propovijedali”, riječi su Rafaila Boljevića na video snimku koji se širi društvenim mrežama za koji se ne zna kada je tačno nastao.


O školi i časovima: Negdje se sakriješ, spustiš glavu od tog zračenja, besmisla

Ovo nije prvi put da Boljević besjedi o prosvjeti. Naime, u novembru 2020. godine objavljen je video propovijedi Boljevića o školi.

“Nije to tretman od 15 minuta. Samo jedan čas traje 45 minuta. Iskreno kad se sjetim svoje srednje škole, da Bogu blagodarim kako mi je sačuvao um. Nego imamo te neke sposobnosti umne, pa negdje pobjegneš u nekakvu blagoslovenu rasijanost. Negdje se sakriješ, spustiš glavu od tog zračenja, besmisla. Uporno tražiš smisao nigdje ga nema. Ali neka što ga nema na prvom času, nego ga nema u svih sedam časova. To nije jedan dan, nego to je pet dana nedjeljno. Pa to nije jedna godina, nego prvih osam pa sad nije osam nego devet sa tendencijom da naguraju 10”, govorio je on ranije.

Boljević je poznat i po čuvenom videu u kome govori da je ”heroin veoma loš”. S obzirom kako se ponaša na ovom videu, nije isključeno da je pronašao neku drogu koja je veoma dobrog kvaliteta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
LJEŠNJANIN
05.04.2023-12:20 12:20

Čuveni pop Rafailo Boljević. Bivši heroinski zavisnik, 2 druga je navukao na heroin, jedan se ubio a jedan predozirao.

klementina
05.04.2023-13:50 13:50
Reply to  LJEŠNJANIN

NIJESU ONI SMRDONOSCI i SMRDONOSICE NEGO sU ONI G . V N A. ”BRAVO” ZA S M E Z Lj A R A.

Pravda
15.01.2024-23:29 23:29
Reply to  LJEŠNJANIN

Treba te letvom udariti po glavi da se prizoves pameti za ovo Bogohulje, Apostol pavle je bio gonitelj hriscana pa opet jedan od apostola postao i njegove su poslanice u novom zavjetu.

Dragan Popović
05.04.2023-14:29 14:29

E koja si ti smrda.
Kad si se posljednji put istuširao?

Backovic E.
05.04.2023-17:50 17:50

E bravo ti ga pope. Govoris bas onako svetosavski, kako jednom popu SS i prilici! Smrad siris, mrznju prosijavas.