Policija je danas u kratkom roku rasvijetlila krivično djelo ubistvo u pokušaju počinjeno u saizvršilaštvu i uhapsila dvije bezbjednosno interesantne osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, postupajući po prijavi zaposlenih u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da je u njihove prostorije danas oko 12,00 časova dovezeno lice sa povredama, na ukazivanje medicinske pomoći, za koje se sumnja da su nanesene nožem, službenici nikšićke policije su odmah preduzeli mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja.

Oštećeni D.V. (37) iz Nikšća je zadobio povredu u vidu ubodne rane u predjelu leđa, njemu su konstatovane lake tjelesne povrede i on nije životno ugrožen.

Preduzimajući intenzivne operativne i terenske mjere i radnje službenici CB Nikšić su identifikovali lica koja su, kako se sumnja, nanijela povrede D.V. Radi se o dva bezbjednosno interesantna lica V.V. (27) i njegovom srodniku M.V. (34), oba iz Nikšića, i oni su kako se sumnja počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu”, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičene osobe će biti uz krivičnu prijavu privedene državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve